Lirik Lagu Pendhoza Masalah - Infotainment News Online Terkini

JagatLirik

Lirik Lagu Pendhoza Masalah

on

Pendhoza Masalah
Pendhoza 19 September 2017

(rating: +1, dari 1 suara)
Loading…

Lirik Lagu Masalah – Pendhoza

Ojo nangis wae nganti entek eluhe
Masalah kui ra cukup mung ditangisi
Tetep lakoni wae pasti ono dalane
Masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

Ojo nangis wae nganti entek eluhe
Masalah kui ra cukup mung ditangisi
Tetep lakoni wae pasti ono dalane
Masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

Wong mlaku kadang kesandung
Salah dalan mergo urip bingung
Aduh bapak aduh aduh biyung
Masalah teko kok raiso dibendung

Masalah lagi lagi datang lagi
Sabar dan sabar aku harus hati-hati
Rampungke masalah siji mboko siji
Dianut wae kabeh kersane gusti

Hadapi dengan senyuman
Hidup indah bila kau menikmatinya

Ojo nangis wae nganti entek eluhe
Masalah kui ra cukup mung ditangisi
Tetep lakoni wae pasti ono dalane
Masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

Wong meneng dadi masalah
Wong guyu dadi masalah
Jatuh cinta juga jadi masalah
Jomblo juga pasti jadi masalah

Saiki kabeh bali neng awake dewe
Tinggal kepiye lek arep ngatasi bebane
Masalah teko ojo tok setel kenceng
Cukup nyanyiin aja syalalala

Hadapi dengan senyuman
Hidup indah bila kau menikmatinya

Ojo nangis wae nganti entek eluhe
Masalah kui ra cukup mung ditangisi
Tetep lakoni wae pasti ono dalane
Masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

Ojo nangis wae nganti entek eluhe
Masalah kui ra cukup mung ditangisi
Tetep lakoni wae pasti ono dalane
Masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

Sumber