Lirik Lagu Elen Angelina Pantai Klayar - Infotainment News Online Terkini

JagatLirik

Lirik Lagu Elen Angelina Pantai Klayar

on

Elen Angelina Pantai Klayar
Elen Angelina 18 September 2017

(rating: +1, dari 1 suara)
Loading…

Lirik Lagu Pantai Klayar – Elen Angelina

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
Oh tulung muliho senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar yen nganti kowe lali
Janjimu ning pantai klayar
Samar ati iki samar yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar hoo uooo

Sedelo wae aku ora biso
Aduh kowe ning opo ninggalke lungo
Sekedep netro aku ora biso
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
Oh tulung muliho senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar yen nganti kowe lali
Janjimu ning pantai klayar
Samar ati iki samar yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar hoo uooo

Sedelo wae aku ora biso
Aduh kowe ning opo ninggalke lungo
Sekedep netro aku ora biso
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan hoouooo

Sumber